Personvern

Personlig informasjon

Når du handler hos oss oppbevarer vi nødvendig informasjon for å kunne behandle din bestilling, dette er informasjon som navn, adresse og telefonnummer.

Betalingsinformasjonen din vil ikke lagres hos oss, men hos våre betalingspartnere PayPal og Vipps. Les mer om deres vilkår her:

Vi behandler din informasjon med den høyeste diskresjon og håndtere dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Vi lagrer dataen din slik:

  • Kundekonto med tilhørende opplysninger: 12 måneder
  • Mislykkede, kansellerte eller ventende ordre: 6 måneder
  • Fullførte ordre:

Du har alltid rett til å få den informasjonen vi har lagret om deg, samt å få den slettet. Kontakt oss på salg@maxam-tuning.com hvis du vil at informasjonen skal slettes, eller vil vite hva vi har lagret om deg.

Registrering av kundekonto

Din informasjon benyttes for å forbedre kundeopplevelsen du har i nettbutikken vår, og å håndtere tilgang til kontoen din.

Det er helt gratis å registrere seg på Maxam-tuning.com. Som registrert kunde vil du få en rekke fordeler. Du vil blant annet slippe å oppgi leveringsinformasjonen flere ganger, og har enkel tilgang til dine tidligere ordre. Alle kunder som skal legge inn ordrer i vår nettbutikk må være registrert.

Maxam-tuning garanterer at registreringsinformasjon om våre kunder ikke blir gitt videre til andre bedrifter eller privatpersoner. Om du ønsker data om ditt kundeforhold slettet, er det bare å ta kontakt med oss.

Abonnement på nyhetsbrev

Om du abonnerer på våre nyhetsbrev, lagrer vi kun informasjonen du frivillig oppgir til oss. Blant annet er dette e-post-adresse, navn, fødselsdag og lignende. Ved et aktivt kundeforhold, vil vi også lagre informasjonen om dine kjøp i opp til 12 måneder, slik at vi kan tilpasse markedsføringen vår til deg.

Dette krever aktivt samtykke fra din side, og vil innhentes når du melder deg på nyhetsbrevet. Du kan til en hver tid trekke tilbake ditt samtykke om å motta slik personalisert markedsføring ved å melde deg av nyhetsbrevet, eller se og oppdatere informasjonen vi har lagret om deg. Dette kan gjøres via linkene i bunnen av hvert nyhetsbrev, eller du kan melde deg av nyhetsbrevet her.

Informasjonskapsler

For å forbedre kundeopplevelsen i vår nettbutikk, blir det lagret informasjonskapsler (cookies) når du besøker maxam-tuning.com. Disse informasjonskapslene benyttes utelukkende til å huske hvem du er om du er registrert som kunde hos oss, og å sende oss anonymisert statistikk om dine besøk på siden, slik at vi kan sørge for at den fungerer optimalt. Om du ønsker å deaktivere informasjonskapsler i din nettleser, kan du lese mer om dette her.